A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony nyári kampányát is a kenőpénzbotrányba keveredett baloldali háttérember intézte


Portálunk is beszámolt róla, hogy Anonymus a baloldali vezetésű III. kerület korrupciós pénzeinek visszaosztásáról hozott nyilvánosságra a napokban rejtett kamerás felvételt, amely szerint Patek Gábor, a kispesti szocialista polgármester korábbi kabinetfőnöke és egy egyelőre ismeretlen férfi egy autóban rendezték illegális pénzügyeiket. A baloldali mutyikat leleplező álarcos alak friss, keddi videójából kiderült, hogy a baloldali vezetésű III. kerület korrupciós botrányának főhőse szervezte Karácsony előválasztási kampányát.


Újabb videóval jelentkezett a baloldali mutyikat leleplező Anonymus, aki olyan dokumentumokat is bemutatott, amelyek tanúsítják, hogy Patek Gábor Karácsony Gergely előválasztási kampányának egyik főszervezője volt.

A nyilvánosságra hozott 2021. augusztus 26-i email szerint Patek a Key Price Kft. nevében eljárva kért ajánlatot és elérhető felületlistát száz óriásplakát elhelyezésére. Patek azt írta, hogy megrendelőként a Párbeszéd Magyarországért Pártot tüntessék fel, ám felhívta a figyelmet arra, hogy a végfelhasználó a 99 Mozgalom lesz, „amely jelenleg nem jogi személy". A Párbeszéd Magyarországért egyik társelnöke Karácsony Gergely, a párt másik társelnöke Szabó Tímea, aki a baloldali korrupciós ügyletek miatt hírhedt III. kerületben a baloldal közös jelöltjeként indul az országgyűlési választásokon.

Anonymus a számlát is bemutatta, amelyből kiderül, hogy a JCDecaux Hungary Zrt. által kiállított bizonylat szerint a 123 hirdetési felületért csupán 5,2 millió forintot kellett fizetni, ugyanis a Key Price Kft. közel 46 millió forint engedményt kapott. Anonymus szerint nem teljesen szabályos az sem, hogy Patek ilyen jelentős kedvezményt tudott elintézni.

Üzenem ezért még egyszer az érintett politikusoknak: felesleges bujkálni és tagadni, minden ki fog derülni

– hangsúlyozta Anonymus.
 
Patek egyébként az MSZP-s Gajda Péter bizalmasa egy ideig a kispesti polgármester kabinetfőnöke is volt. Nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2019-ben nyilvánosságra kerültek azok a kispesti felvételek amelyeken Lackner Csaba helyi baloldali önkormányzati képviselő a kerület korrupciógyanús ügyeit részletezte.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések