A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab a végső mozgósítási rohamra hív

A Jobbik elnöke embert próbáló feladatra vár jelentkezőket, az ellenzéki szavazók kezébe kell adni a levelét, és elmondani, miért fontos a választáson való részvétel – írja a Facebookon.

„A kormányváltás a vidéki körzetek megnyerésén múlik" – kezdi legújabb Facebook-bejegyzését Jakab Péter. Azt írja a Jobbik elnöke, hogy azon múlik, „sikerül-e minden ellenzéki szavazót mozgósítanunk a választásra, március 26-tól április 3-ig, 9 napon át személyesen felkeresni választókerületenként több ezer ellenzéki szavazót, akiknek kezébe tudjuk adni a levelemet, és elmondani, miért fontos a választáson való részvétel".

Beismeri, hogy ez hatalmas, embert próbáló feladat és fárasztó, reggeltől estig tart, de a győzelem szempontjából elengedhetetlen, és – állítja –, összefogással sikerülhet! Ezért arra kér mindenkit, akinek fontos a kormányváltás, és hajlandó is erre az idejéből és energiájából áldozni – akár néhány órát, akár több napot –, jelentkezzen a csapatába, de csak olyanokat várnak, „akik képesek fegyelmezetten végrehajtani a feladatokat, akik kitartóak, jó kommunikációs képességgel rendelkeznek".

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések