A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Fidesz a Bálnában, az ellenzéki összefogás a Műjégpályán várja az eredményeket

Korábban olyan híresztelések jelentek meg, hogy az ellenzéki összefogás pártjai külön várják majd  az eredményeket, ezt most határozottan cáfolták az érintettek.

A Fidesz-KDNP a szokásos helyszínen, a pesti Duna-parton álló Bálnában tartja a hivatalos eredményváró rendezvényét. A kormányoldal számára ez már hagyománynak mondható, hiszen 2014 óta minden országgyűlési, önkormányzati és európai parlamenti voksoláson is itt gyűltek össze.

Az Egységben Magyarországért és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt a Városligeti Műjégpályán várja majd az eredményeket április 3-án este - nyilatkozta Zaránd Péter, az ellenzéki összefogás kampányfőnöke az atv.hu-nak.

Korábban olyan információk jelentek meg, hogy a hat párti ellenzék tagjai külön várják majd az eredményeket, ezeket a híreszteléseket határozottan cáfolta Zaránd Péter lapunknak.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Zuglóban, egy Teleki Blanka utcai "titkos bunkerben" tartja eredményváróját délután 15 órától, ide várják majd a kampányban dolgozó passzivistákat és szimpatizánsokat is - nyilatkozta az atv.hu-nak Nagy Dávid, az MKKP operatív vezetője.

Kisberk Szabolcs, a Mi Hazánk sajtófőnöke elárulta, a párt vezetői 17 órától a budapesti Kongresszusi Központban gyűlnek majd össze, jelöltjeik azonban sok esetben inkább vidéken várják majd az eredményeket a  helyi kampánycsapataikkal.

Az atv.hu úgy tudja, a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom is tart eredményvárót vasárnap, ők a Hotel Normafa épületében izgulnak majd a jelöltjeikért.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések