Hirdessen itt

Ti hol voltatok akkor, mikor halomra lőtték az orosz ajkú kisebbség tízezreit?


Özönlenek a gyűlölködő oroszellenes üzenetek!


Szeretném megkérdezni, hogy ti hol voltatok, amikor az ukránok halomra lőtték az orosz ajkú kisebbség tízezreit a Donbasszban?

2014 óta folyamatosan ágyúzzák őket... Értük mikor fogsz tüntetni? Értük ki vezet be szankciókat a kijevi junta ellen? Senki...


8 évük volt a minszki megállapodások végrehajtásához.. semmi változás. Annyi változás ugyan mégis volt, hogy már nem elavult szovjet fegyverekkel lőtték a civileket, hanem nyugatival... Hát elég volt!

A képek a Donbasszban készültek, ahova 2014 óta csak Oroszország küldött humanitárius segélyt, mert az EU és az USA sem akarta ezeket az embereket észrevenni, mert nem áll érdekükben.Egyszer mindenkinél betelik az a pohár, hát ez most megtörtént.

De te csak tűzd ki az ukrán lobogót a profilképedre, azt az ukránt, amelyik nem hagyja, hogy a kárpátaljai magyar magyarul tanuljon, vagy szólaljon meg egy közértben vagy amelyik évek óta gyilkolja saját lakosságát. Gratulálok hozzá! Büszke lehetsz!- írja az Orosz Hírek magyar Facebook-oldala.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések