A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oroszország fájdalmas válaszlépést ígér Washingtonnak a szankciókra


"Finomhangolt és fájdalmas" – ezt ígérik az oroszok a tervezett válaszlépésről.


Az orosz külügyminisztérium szerdán "finomhangolt és fájdalmas" válaszlépésre figyelmeztette az Egyesült Államokat, miután a Biden-kormányzat újabb szankciókat vezetett be Moszkva ellen– írja a CNN.

Az orosz minisztériumi közlemény azt állította, hogy a szankciók Washington "folyamatos kísérleteinek részét képezik, hogy megváltoztassák Oroszországot", és hozzátette, hogy a nyomásgyakorlás nem fog elrettentőnek bizonyulni.

Oroszország bebizonyította, hogy minden szankciós költség ellenére képes minimalizálni a károkat. Sőt, a szankciós nyomás sem képes befolyásolni az érdekeink határozott védelmére irányuló eltökéltségünket

– olvasható a közleményben.

A minisztérium azt is megismételte, hogy nyitott a diplomáciára, de figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok kemény választ fog kapni.

Nem lehet kétségünk afelől, hogy a szankciókra erős válasz fog érkezni, olyat, ami fájdalmas lesz az amerikai fél számára.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések