A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem titkolja, a kamerák előtt szólalt meg az állapotáról Erzsébet királynő: „Ahogy látja, mozogni se tudok”


Most először ismerte el nyilvánosan, hogy nincs jól.


Az elmúlt hónapokban többször előfordult, hogy II. Erzsébet az orvosai parancsára kénytelen volt lemondani hivatalos programokat, mert nem érezte jól magát. A hírek szerint a királynőt nagyon nem érdeklik az aktuális bajai, ő mindenáron dolgozna, ezt bizonyítja egy friss videó is róla. Az uralkodó a windsori kastélyban fogadta a védelmi minisztert, és a kamerák előtt ismerte el, hogy nincs jól - írja a Ripost.

"Ahogy látja, mozogni se tudok" - mondta II. Erzsébet, aki eddig nyilvánosan sosem beszélt az egészségügyi állapotáról. De a jókedve ennek ellenére is töretlen volt.



Az kiderült így, hogy a királynő nem kapta el a koronavírust fiától. Károly herceg két nappal azelőtt járt édesanyjánál, hogy pozitív lett a Covid-tesztje, és a Buckingham-palota nem volt hajlandó elárulni, hogy II. Erzsébet elkapta-e tőle a vírust. Ám miután maszk nélkül fogadta a miniszerét, kijelenthető, hogy mindketten negatív tesztet produkáltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések