A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nancy Pelosi összekeverte Ukrajnát és Magyarországot (Videó)


Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke szerdán "zsarnokként" ítélte el Vlagyimir Putyin orosz elnököt, és utalt arra, hogy válaszul a Kreml elitje közül senki - még maga az autoriter erős ember sem - mentesül a kemény gazdasági szankciók alól.  


Három másik törvényhozóval együtt sajtótájékoztatót tartott a Capitoliumban, miután visszatértek a müncheni biztonsági konferenciáról, ahol minden szem Putyinra szegeződött, mivel zöld utat adott az orosz csapatoknak, hogy bevonuljanak Ukrajna keleti Donbassz régiójába - írja a Dailymail.

Pelosi keményvonalas üzenetét aláásták azok a pontok, amikor a felszólalása során elkalandozott, többek között két alkalommal is úgy tűnt, hogy összekeverte Ukrajnát és Magyarországot.

Az első eset akkor történt, amikor a müncheni biztonsági csúcstalálkozón részt vevő vezetőkről beszélt, akik aggodalmukat fejezték ki a szomszédos országba irányuló további orosz katonai akciók lehetséges következményei miatt. A közép-európai Magyarországot nevezte meg, de aztán Ukrajna határait írta le, mielőtt úgy tűnt, hogy kijavítja magát.

Nos, ha megnézzük a térképet, és látjuk Magyarországot, és látjuk, hogy be van kerítve: Oroszország, Fehéroroszország, a Krím -- amit elfoglaltak, de tudják, hogy most is veszélyt jelent Ukrajnára

- mondta Pelosi. 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések