A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj: A magyar miniszterelnök a gazdához utazik utasítást kérni

A mai Putyin - Orbán találkozóról írt az ellenzék messiása.

„Miközben mindenhol attól tartanak, hogy Putyin orosz elnök pusztán politikai megfontolásból ismét háborúba sodorja kontinensünket, a magyar miniszterelnök a gazdához utazik utasítást kérni. Akkor haverkodik látványosan az orosz elnökkel, amikor az a nyugati szövetségi rendszer létjogosultságát kérdőjelezi meg, és a teljes kelet-európai régió felett kontrollt követel magának.

Itt az idő, hogy a magyar nép kifejezze: nem kérünk az Oroszországnak való alárendeltségből, és nem szolgáljuk ki Putyin háborús agresszióját! Mi a béke pártján állunk, és hűséges tagjai vagyunk azoknak a szövetségeknek, amelyekbe elsöprő népszavazási eredmények alapján léptünk be.

Ha Orbán Viktor szembe akar fordítani minket a NATO-val vagy az EU-val, akkor ezt vállalja fel nyíltan, és álljon ebbe bele a magyar nép előtt! A kormány propagandisztikus konzultációi nyomán előre meg is fogalmaztuk a kérdést: »Egyesek szerint Magyarország a Nyugathoz tartozik, és az EU és a NATO lojális tagja kell hogy maradjon. A Fidesz szerint legyünk inkább Putyin és Oroszország vazallusa, áruljuk el a szövetségeseinket. Ön kivel ért egyet?«

Ha Orbán Viktor nem meri feltenni a kérdést, akkor mi majd feltesszük, és meg is mondjuk, hogy mi a népszavazás dátuma: április 3. Akkor döntünk arról, hogy a Kelethez vagy a Nyugathoz tartozunk. Mi a Nyugatot választjuk."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések