A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lovas Rozi a 9. hónapba lépett: második gyermekével ekkora a babapocakja

Lovas Rozi 2021 augusztusában jelentette be, hogy második gyermekét várja, most megmutatta, milyen nagy már a babapocakja.

2017-ben robbant be az RTL Klubon Kapitány Iván sorozata, A mi kis falunk. Az azóta eltelt öt évben a közönség annyira megszerette Pajkaszeg lakóit, hogy szinte családtagként gondolnak a szereplőkre. Lovas Rozi karaktere is sokak szívébe belopta magát. A nézők egy emberként örültek, amikor a figura élete révbe ért: miután szerelme az oltár elé vezette, ikreknek adott életet.

Üröm az örömben, hogy a sorozat szerelmespárja a családalapítás miatt elköltözött a hőn szeretett faluból, így Erikától és Lengyel Tamás Gyurijától is búcsúzniuk kellett a rajongóknak egy időre.

A színésznő és az általa alakított figura sorsa között van némi párhuzam: az elmúlt időszakban mindketten édesanyákká váltak. Lovas Rozi és dramaturg férje, Horváth János Antal 2019 novemberében jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. Kisfiuk, János Misa 2020. május 14-én látta meg a napvilágot.

Egy évvel az első gyermeke születése után a Radnóti Miklós Színház közleményben adta hírül, hogy a 35 éves sorozatsztár ismét várandós, ezért nem vállal új szerepeket. A színházba járók novemberig láthatták a meglévő darabjaiban, a telet már a babavárásnak szentelte.

Februárra írták ki az orvosok, most az Instagramon arról posztolt, milyen szépen kerekedik a babapocakja, belépett a várandóssága utolsó hónapjába. A felvétel mellé angolul csak annyit írt, "ready, steady…" - azaz már bármelyik pillanatban készen áll arra, hogy életet adjon második kisbabájának.



Lovas Rozi nagyon óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, és a közösségi médiában sem gyakran mutatja meg a szeretteit, sőt nem is beszél róluk sűrűn. A Fókusznak 2021 szeptemberében szűkszavúan beszélt arról, hogy gyerekként hogyan képzelte el azt, amikor majd egyszer családot alapít.

- A házasságot egy fontos és vagány dolognak gondolom, ami két ember szuper szövetsége. Kislánykoromban azonban sosem képzelegtem róla, nem tervezgettem az esküvői ruhámat sem, ez a része egyáltalán nem állt hozzám közel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések