A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kedves tanárok, ne dőljetek be, ha ezeket hatalomra segítitek nektek nem lesz jobb, de mindenki másnak rosszabb lesz

A balos pártok és az őket kiszolgáló média, Gyurcsányék fiókszervezete a PDSZ által feltüzelt tanárokban látja a baloldal hatalomra jutásának utolsó esélyét. Polgári engedetlenséget szítanak. Miközben belőletek egy utolsó büdös hazaárulót faragnak egy olyan eszme mellett, amit majd egész életetekben szégyelnetek kell.

Kedves tanárok, ne dőljetek be, ha ezeket hatalomra segítitek nektek nem lesz jobb, de mindenki másnak rosszabb lesz! A baloldalnak nem ti vagytok a fontosak, hanem a hatalom.

Lehet, sőt, kell, hogy kiálljatok az érdekeitekért, de abban senkinek ne legyen egy szemernyi kétsége se, hogy ez a baloldalnak és a PDSZ-nek semmi másról nem szól ez, mint április harmadikáról. Ezért az időzítés. Ezért harsog ilyen hangosan a Telextől kezdve a 444-en át a Népszaváig az egész balos propagandagépezet.

A baloldal eddig mindig csak rosszat hozott az országnak és ez a tanárokra is igaz. A mai balos garnitúra meg minden eddiginél silányabb. Munka helyett segélyekben, nemzet helyett Európai Egyesült Államokban gondolkodnak. Annál nagyobb történelmi bűnt nem lehet elkövetni, mint ezt a nemzetellenes, népsanyargató, idegen érdekeket szolgáló káoszkoaliciót hatalomra segíteni.

Mi bízunk abban, hogy a józan többség a helyére teszi a hatalomra áhítozó baloldalt és hisszük, hogy a pedagógusok ügyében is megtalálja majd a nemzeti kormány a közös nevezőt. Hisszük azt is, hogy a pedagógusaink elég bölcsek, hogy lassák, hogy még ha sok mindenben igazuk is van, ez most nem róluk szól, hanem a képen látható úriember és a szivárványos szövetsége újbóli hatalomra jutásáról.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések