A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Huncut pici gazember” – Király Júlia véleménye a baloldal államfőjelöltjéről

Nem kíván többet a nyilvánosság előtt szerepelni a kampány során Király Júlia, Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt gazdaságpolitikai tanácsadója – derült ki egy kiszivárgott levélből.

Az ellentét Róna Péter baloldali államfőjelölt miatt alakult ki.

Király Júlia, aki 2007 és 2013 között volt a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, tavaly ősszel csatlakozott Márki-Zay Péter csapatához, mint a miniszterelnök-jelölt gazdaságpolitikai tanácsadója – írják az atv.hu cikkében.

A portál szerint Király Júlia a baloldali pártok köztársaságielnök-jelöltje, Róna Péter miatt távolodott el a baloldali miniszterelnök-jelölttől és a baloldali pártoktól.

Mint ismert a hírek eleinte arról szóltak, hogy az ellenzéki formációk Iványi Gábort jelölik majd államfőnek. Végül azonban Róna Péterre esett a választásuk.

Király Júlia az atv.hu szerint hétfőn írt levelet Márki-Zay Péternek, amiben bejelentette, hogy a továbbiakban a nyilvánosság előtt nem képviseli az egyesült ellenzéket, mert egy esetleges,

Rónára vonatkozó kérdésre nem tudna mást válaszolni, mint hogy az ellenzéki államfőjelölt egy „huncut pici gazember".

Király Júlia döntését véglegesnek nevezte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések