A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gattyán Györgyék a Z’Zi Labort indítják Zuglóban

Az eddigi erős indulók (VV Tommyboy és Détári Lajos) mellett újabb ismert nevet húzott elő a képviselőjelölti kalapból Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom: most Janicsák Istvánt, a Z'Zi Labor frontemberét jelentették be a Facebookon.

Janicsák Budapest 08-as számú választókörzetében indul a választásokon, ahol az ellenzéki pártok Hadházy Ákost, a Fidesz pedig Borbély Ádámot méretteti meg.

„A legendás Z'zi labor frontembere, zenész, dalszövegíró, költő, producer évtizedek óta sokat tesz Zuglóért, a kerület díszpolgára. A művész egy olyan kerületben indul jelöltként, ahol több mint 123.000-en élnek, és a hatalmas zöldfelületei miatt "Pest tüdejének„ is nevezik" – írják róla azzal, hogy örömmel fogadta el a felkérést, mert lát még tennivalót a kerületben.

Janicsák politikai indíttatásai nem újak: 2010-ben független jelöltként elindult a polgármesteri címért Zuglóban, ahol harmadikként végzett, majd 2019-ben a Magyar Nemzet arról írt, hogy információik szerint a Momentum támogatná Janicsák polgármesteri ambícióit a kerületben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések