A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejbe lőtte magát a négyéves gyerek, miközben anyja mellette drogozott


A kisfiú az autó hátsó ülésén ült miközben anyja egy másik felnőttel a kocsi elejében drogozott. Apja fegyverét megtalálta az ülések alatt és fejbe lőtte magát.


Jarion Walker, egy négyéves kisfiú New Orleansban ült az autóban szombaton két testvérével, miközben anyukája az első ülésen drogozott. A fiú megtalálta apja fegyverét a hátsó ülésen, és véletlenül fejbe lőtte magát. A hétfői boncolás állapította meg, hogy a pisztolyt a gyerek sütötte el. A halottkém, Gerry Cvitanovich azt nyilatkozta, hogy a bemeneti pont a homlokon volt található, egyből a fiú jobb szemöldöke fölött.

A lövés szombaton késő este dördült el Westwego városában. A négyéves gyerek 22 hónapos és körülbelül egyéves testvérével ült a hátsó ülésen. Két felnőtt is volt az autóban, akik bevallották, hogy marihuánás cigit szívtak az eset közben. A kisfiút egyből kórházba szállították, ahol belehalt sérüléseibe. Az ügyben senkit nem tartóztattak le, bár a rendőrök még nyomoznak az ügyben.

Joseph Lopinto sheriff azt nyilatkozta, hogy nem érezték indokoltnak, hogy az ügyben bárkit letartóztassanak. „Most vesztettek el egy gyereket, és biztosan nem volt semmi szándékos az ügyben” – mondta. A lövéshez használt fegyver a fiú apja nevére volt regisztrálva. A fiú a sheriff szerint a pisztoly az ülés alatt volt elrejtve. A helyi rendőrség felhívta a figyelmet, a regisztrált fegyverek biztonságos tárolására. A sheriff hozzátette, hogy sosem szabad fegyvereket hagyni egy autóban, és az ilyen típusú halálesetek könnyen elkerülhetőek - írta a Daily Mail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések