A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt hazudták a tróger DK-sok a 2018-as választások előtt és ezt hazudják ma is


A Demokratikus Koalíció 2017-ben készített egy kampányvideót, ami azt meséli el, hogy mi történt volna, ha 2018-ban a Fidesz nyeri a választást.


“A kampányvideó első megállapítása az, hogy a Fidesz kiléptetné Magyarországot az Európai Unióból. „A kilépés után az EU senkit sem véd majd meg Orbántól” – hangzik el a videóban.

A DK szerint választásokat sem tartanak majd többé, és senki sem számoltathatja majd el a kormányt az eltűnt közpénzek miatt.

Az EU-kilépés újabb következménye az lesz a DK szerint, hogy a nyugati cégek elhagyják majd Magyarországot, és így tízezrek kerülnek majd utcára.

Kiléptetés esetén a DK szerint nem lesz többé választás az országban.

Ők ráadásul – európai állampolgárság híján – külföldre sem fognak tudni menni a videó szerint.

A 2018-as Fidesz-győzelem után a magyar gazdaság a csőd szélére kerül majd a DK szerint, ami vágtató inflációhoz és dráguláshoz vezet majd.

„A nyugdíjak pár hét alatt értéküket vesztik” – állítja a törzsszavazóknak a Gyurcsány-párt videója.

A Fidesz győzelme után a DK a bankok kivonulását is vizionálja, ami azzal is jár majd, hogy megszűnnek a bankszámlák és eltűnnek a megtakarítások.

„A kilépés Orbánnak örök hatalmat, a magyarok számára nemzeti tragédiát jelentene” – összegez a Demokratikus Koalíció videója.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések