A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élelmiszert és kézi szerszámokat is magával vitt a pincékből a szabadszállási betörő

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kiderítették, hogy ki törhetett fel az egyik szabadszállási lakótelepen több pincét.

Egy szabadszállási társasház tulajdonosai január 14-én reggel bosszantó dologra ébredtek. Ismeretlen tettes öt pincét tört fel az épület alagsorában. A tolvaj ruhaneműt, élelmiszert és kézi szerszámokat – sarokcsiszolót, köszörűt, fúrógépet, akkumulátort– vett magához válogatás nélkül. Volt olyan sértett, akinek a betöréssel 71 ezer forint kára keletkezett – írja a police.hu.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtést hajtottak végre a történtekkel kapcsolatban, a nyomok pedig egy 22 éves helybélihez vezettek, akit hétfőn kihallgatták. A férfi elismerte a betöréseket, és elmondta, hogy az eltulajdonított tárgyakat értékesítette, az élelmiszert pedig időközben elfogyasztotta. Az ötrendbeli lopás elkövetője az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések