A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesetek miatt szóltak a szirénák csütörtökön Hajdú-Biharban


Berettyóújfaluba és Debrecen környékére is riasztották a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.


Fatuskókat szállító teherautó borult fel tegnap délelőtt Hosszúpályi és Debrecen között, a jármű félpályás útzárat képezett. Az esethez a létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. Az autó vezetője nem sérült meg.
 
Berettyóújfaluban egy autó és egy kamion ütközött össze, ezért vonultak a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Az egység átvizsgálta a járműveket, és eltakarította az úton lévő törmeléket.

Oldalára borult egy autó Debrecen közelében, a 33-as főúton csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és áramtalanították azt.

Hajdúhadházon, a Nap utcában deszka- illetve rönkfaanyagok égtek a vasút mellett. Ide a debreceni és  a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Rendőrség: öt elfogás, három tettenérés


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött, áll a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések