A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az 51 éves Naomi Campbell kislánya címlapsztár lett


A Vogue címlapján, lányával a karjaiban tért vissza a kamerák elé a szupermodell.


A tavalyi év egyik legváratlanabb bejelentése egyértelműen az ötvenéves Naomi Campbellé volt, aki közösségi oldalán bejelentette, végre ő is anyuka lett. Mivel kerekedő pocakkal nem mutatkozott a modell, sokáig találgatták, hogy örökbefogadással vagy béranya segítségével vált belőle is édesanya, amit sokáig nem is kötött a nyilvánosság orrára, most azonban a Vogue magazinnak adott exkluzív interjújában árulta el, hogy nem örökbefogadásról van szó – írja a hirado.hu.

Ő az én lányom! Egy kezemen meg tudom számolni, hány ember tudta, hogy úton van. Ő a legnagyobb áldás, és a legjobb dolog az életemben

– nyilatkozta a szupermodell, bár az továbbra sem derült ki, hogy béranya segítségével született-e a gyermek, ahogy azt sem, hogy ki az apa.



Naomi azt is titokban tartja, hogy van-e párja, akivel együtt nevelné a kicsit. A The Cut magazinnak korábban beismerte, hogy karrierje miatt épp magánélete az, ami sosem alakult úgy, ahogy azt remélte. Lehetetlen küldetésnek tűnt megtalálni a lelki társát, aki nem csak az erős, határozott, de az érzékeny nőt is meglátja benne.

Mindenesetre az anyaságot második gyerekorrának is tartja, látva azt, mennyi mindennel halmozhatja el a lányát.

Eszembe jutnak a mondókák, újra játszom, és együtt fedezem fel az újdonságokat a lányommal. Hihetetlen, mennyi nagyszerű játék van a világon, és azok a babák! Csupa olyan dolog, amikről én anno nem is álmodhattam.

Azon pedig, hogy mi okozta számára a legnagyobb meglepetést az anyaság során, nem kellett sokat gondolkodnia:

A lányom lett az első! Mindent, amit teszek, azt érte teszem! Az egész annyira önzetlen.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések