Hirdessen itt

Zaklatta és fenyegette házigazdáját egy hajléktalan orosházi férfi

Folytatólagosan személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában szintén pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő orosházi illetőségű, de hajléktalan életmódot folytató férfi ellen, aki korábbi házigazdáját zaklatta.

A hajléktalan életmódot folytató férfit 2019 nyarán befogadta magához egy orosházi nő, mivel anyagi nehézségekkel küzdött, és a férfi befogadásától várta, hogy az a háztartás költségeihez hozzá fog járulni. 

Az együttlakás során ugyan párkapcsolat nem alakult ki közöttük, de időnként intim viszonyba kerültek egymással. A nő alkoholizáló életvitele miatt 2021. év elején elküldte a férfit lakásáról, és az utcára került. 

Ezt követően a férfi legalább egy hónapig heti rendszerességgel, legalább 8 alkalommal felkiabált a sértettnek, hogy engedje be őt a lakásába, illetve ezen alkalmakkor azzal fenyegette meg, hogy megöli őt, ha nem engedi be vagy ha új párkapcsolatot létesít. 

A férfi ezen időszakban több alkalommal válogatás nélkül nyomkodta a kapucsengőt, hogy a lépcsőházba valaki beengedje, előfordult, hogy felment a nő lakásához és a bejárati ajtón kopogtatott, illetőleg többször a lépcsőházban töltötte az éjszakát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések