A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Házfalnak csapódott az ittas sofőr Bátonyterenyén

Közösségi ház falának csapódott egy autó Bátonyterenyén, az Ózdi úton szombat este. A sofőrről kiderült, hogy ittasan ült volán mögé.

Közösségi ház falának csapódott egy autó Bátonyterenyén, az Ózdi úton január 22-én az esti órákban – írja közleményében a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Hozzátették, hogy az ütközés hatására egy, az épülethez tartozó gázcső is megsérült és szivárgott a gáz. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók ideiglenesen megszüntették a gázszivárgást és áramtalanították a járművet, amelyben összesen négy ember utazott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében az áll, hogy a járművet vezető 29 éves férfi egy erősen balra ívelő kanyarban csúszott meg, ezt követően csapódott bele a házfalba. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben a sofőr és két utasa is megsérült, emellett a jármű vezetőjéről az is kiderült, hogy ittasan ült volán mögé, hiszen a vele szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív jelzést mutatott. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések