A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy 11 éves zagyvarékasi lány

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Munkácsi Bernadett eltűnése ügyében. A 11 éves zagyvarékasi lány vasárnap 12 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Az eltűnt kislány körülbelül 152 centiméter magas, molett testalkatú. Szeme színe kék, haja vállig érő, gesztenyebarna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete pulóvert, fekete papucsot és fekete – a kapucniján körbe fehér csíkkal – széldzsekit viselt.

Kérjük, hogy aki a képen látható Munkácsi Bernadett tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések