A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy kigyulladt kisteherautó és két égő ház is okozott izgalmakat - ez történt a 3. héten

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 107 alkalommal riasztották, amiből 64 tűzoltás volt.

Három járművel vonultak a tűzoltók Borsodgesztre, az Avasalja útra, ahol egy kisteherautó gyulladt ki január 18-án. Az egységek kiérkezéséig a tulajdonos próbálta megfékezni a tüzet, azonban nem járt sikerrel. A lángokat, amelyek a jármű motor-, és utasterét érintették, valamint egy közeli épület homlokzati szigetelését is megrongálták néhány négyzetméteren, a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók oltották el.

Kigyulladt egy lakóházhoz épített melléképület tetőszerkezete Alsóbereckiben, a Kossuth Lajos utcában január 20-án. A tűzesethez a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel. Az egységek gyorsbeavatkozó sugarakkal fojtották el a tüzet, amely a csaknem ötven négyzetméteres, kazánházként használt épületrész teljes tetőszerkezetét érintette. A tűzben a háztető is megrongálódott, de az ingatlan lakható maradt. Az eset során nem történt sérülés.

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Kurityánban, a Bányász úton január 23-án. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel vonultak az érintett ingatlanhoz, kiérkezésük előtt a lakó elhagyta az épületet. Az egységek gyorsbeavatkozó sugarakat vetettek be a lángok ellen, amelyek az egész tetőt érintették és a födémet is megrongálták. Az eset során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések