A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay Pétert újabb polgármester küldhette volna el a pics@ba, de csak annyit mondott: szégyellje magát!


Nagylóc, Drégelypalánk és Tiszabecs polgármestere is megüzente: sértő és felháborító számukra Márki-Zay Péter kijelentése, ezért kikérik maguknak, hogy a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje „falusi, egyszerű, tudatlan” embereknek nevezze őket.


– Mi, nagylóciak ugyanolyan értékes és egyenlő tagjai vagyunk a társadalomnak és hazánknak, mint Márki-Zay Péter. Sőt! Olyan emberek vagyunk, akik nap mint nap sokat tesznek az országunkért, és tettünk eddig is. Nem lesajnáltak, nem tudatlanok, de valóban egyszerű, józan gondolkodású és tiszta szívű emberek vagyunk – rögzítette Nagylóc község polgármestere, miután Márki-Zay Péter ismételten a magyar embereket becsmérelte.

Szalai Gábor hangsúlyozta: kiáll a község lakosaiért, a faluért és a vidéki emberekért, aki pedig ilyen jelzőkkel illeti őket, szégyellje magát!

Nagylóc vezetőjéhez hasonlóan Drégelypalánk polgármestere sem volt hajlandó szó nélkül tűrni a baloldali miniszterelnök-jelölt sértegetését. Rigó Dávid közölte: diplomája szerint lehetne akár műszaki menedzser, egyéb végzettsége szerint pedig okleveles méhész vagy aranykalászos gazda, és ha valaki mindezeket nem értené magyarul, akkor német nyelven is le tudja írni, tekintve, hogy nyelvvizsgával is rendelkezik. A polgármester ezért a maga és Drégelypalánk község polgárai nevében is kikérte magának, hogy Márki-Zay Péter egyszerű és tudatlan embereknek nevezte a falusiakat. – Ez sértő és felháborító számunkra – hangsúlyozta.

Márki-Zay megnyilvánulásait követően Tiszabecs polgármestere is a falun élők védelmére kelt. Lőrincz Gusztáv (képünkön) a közösségi oldalán a következőket üzente Hódmezővásárhely polgármesterének: – Tiszabecs nagyközség lakossága nevében üzenem Márki-Zay Péternek, hogy a falun élő emberek is érnek annyit, mint a városiak. Az itt élő emberek is tisztességgel nevelik gyermekeiket és becsülettel végzik munkájukat! Kérem, adjuk meg a tiszteletet minden magyarnak! – nyomatékosította a határ menti település vezetője.

Mint ismert, Márki-Zay Péter egy, a közösségi oldalán közzétett videójában arról beszélt, hogy 2018-ban a baloldali pártok azért bukták el az országgyűlési választást, mert nem tartották fontosnak, hogy fölvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy kik hozzák be a migránsokat. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor már korábban is sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit, valamint a rezsicsökkentés támogatóit, akik véleménye szerint csak ostobaságuk miatt értékelik sikeresnek Orbán Viktor politikáját.

(Magyar Nemzet)


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések