A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az új közvélemény-kutatások szerint több amerikai ellenzi, mint támogatja a nyíltan rasszista feketék Balhézó Liberális Mozgalmát (BLM)


Paul Joseph Watson a Summit oldalán számol be arról a friss közvélemény-kutatásról, mely szerint az elmúlt három évben most először ellenzi a Black Lives Matter mozgalmat az amerikaiak többsége.


A zavargások idején kiugrott a Black Lives Matter népszerűsége

A mozgalom támogatottsága George Floyd halála után ugrott meg, aki egy rendőri intézkedés közben veszítette életét. A Black Lives Matter népszerűsége az eset után volt a legmagasabb, majd a 2020 nyarán hónapokon át tartó erőszakos zavargások után folyamatosan csökkent.

Ahogy Watson fogalmaz, „a zavargásokról bár a CNN-hez hasonló hírcsatornák többnyire békés tüntetésként számoltak be, de ezek valójában az Egyesült Államok történetének legkárosabb lázongásai voltak. Ezt az is mutatja, hogy az események után a biztosítók két milliárd dollárt fizettek ki összesen a károsultaknak.”

A mostani felmérésből, amelyet a Civiqs készített, kiderül, hogy az amerikaiak 44 százaléka ellenzi a szélsőbaloldali szervezetet, míg 43 százalékuk továbbra is támogatja azt. A fordulatot a független és a latin szavazók véleményének változása okozta.


Jennifer Chudy és Hakeem Jefferson akadémikusok publikáltak egy esszét, amelyet a New York Times idén év elején tett közzé, és ami azt elemezte, hogy a Black Lives Matter mozgalom támogatottsága bár 2020 közepén 20 százalékra emelkedett, azonban ez gyorsan visszaesett 5 százalékra, ahol 2019 közepén is állt.


A jelentős csökkenés annak ellenére következett be, hogy a mozgalom nagymértékű és széleskörű médiatámogatást élvez, és támogatói között számos híresség és kulturális intézmény is megtalálható.

A mély állam az igazság keresését is bűnnek tekinti

A Summit egy korábbi cikkében már megírta, hogy vélhetően az amerikai vezetőket aggasztja, hogy egyre többen ismerik meg az igazságot a szélsőséges csoportról. Közben az is kiderült, hogy a Pentagon a Moonshot CVE nevű brit céggel együttműködve követi nyomon azokat a webes kereséseket, amelyek a „fehér felsőbbrendűségre” utalhatnak. A Moonshot azt sugallja, hogy a „Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatos igazság” keresése, azaz ha valaki szeretné teljes valójában megismerni annak céljait és működését, az önmagában azt a meggyőződést jelzi, hogy az illető a fehérek felsőbbrendűségének eszméjét vallja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések