A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A ma 40 éves Britney Spears forrónadrágban mutatta meg karcsú alakját: a kétgyermekes sztár remekül néz ki

Britney Spears szerelmével tölti a negyvenedik születésnapját.

Britney Spears számára a 2021-es esztendő két okból is különleges, elsősorban azért, mert idén novemberben a Los Angeles-i bíróság megszüntette a 13 éve tartó gondnokságát.

Ismét teljes mértékben maga dönthet a saját sorsa felett, úgy élhet, mint bármely átlagos felnőtt, nem mellesleg a 60 millió dolláros vagyonát is most már ő kezeli. Másodsorban azért is más ez az év, mint a többi, mert december 2-án ünnepli a negyvenedik születésnapját.

A popdíva úgy tűnik, megadja a módját, hogy megünnepelje a kerek évfordulót, vőlegényével, Sam Asgharival elhagyták az Egyesült Államokat, egyelőre azt nem közölte, hova utaztak, de valószínűleg az elkövetkezendő napokban erről is beszámol majd az Instagram-oldalán. A közösségi oldalára több fotót is posztolt kettejükről, Britney nagyon dögösen festett, egy forrónadrágban, egy fehér felsőben és egy piros, magas szárú csizmában fotózkodott a párjával.



A képhez ezt a megjegyzést fűzte hozzá: "Oh, micsoda drága öröm ért ma! Én és a vőlegényem nagyon izgatottak vagyunk, hogy elmehetünk... ahogy láthatjátok, nem 362 kg vagyok, ahogy azt a paparazzók sugallják a képeiken. Edzettem, és ez a valóság, de mindegy. Istenem, köszönöm neked, hogy ki tudtam jutni az országból. Meg vagyok áldva!"

1981. december 2-án látta meg a napvilágot Mississippi államának kisvárosában, McCombban. Gyerekkorát Louisiana államában, Kentwoodban töltötte. Egész pici korában érdekelte az éneklés és a tánc, háromévesen táncórákra járt, ötévesen pedig túl volt élete első fellépésén, a What Child Is This? című dalt adta elő. Több helyi tehetségkutatón részt vett. Gyerekként ének- és tornászórákra járt, sőt még Károlyi Béla tornaedző táborába is beíratták a szülei. 1990-ben jelentkezett először a The Mickey Mouse Clubba, de akkor visszautasították túl fiatal korára hivatkozva, két évvel később viszont már beválogatták. Ryan Goslinggal, Christina Aguilerával és későbbi szerelmével, Justin Timberlake-kel szerepelt együtt.

1998. szeptember 28-a történelmi pillanatnak számított Spears életében, akkor jelent meg debütáló kislemeze, a ...Baby One More Time, egyik pillanatról a másikra óriási sláger lett, első lemeze 1999-ben került a boltok polcaira, ezután nem volt megállás. Csak az első korongról olyan slágerek születtek, mint a Sometimes, a (You Drive Me) Crazy vagy a Born To Make You Happy. Élete első turnéját is 1999-ben tartotta, de akkor még csak Amerikában lépett fel.

A 2000-es évek elején sorra gyártotta az albumokat és a slágereket, rajongói a mai napig kívülről fújják az Oops!... I Did It Again, a Lucky, a Stronger, az I'm a Slave 4U, a Toxic vagy az Everytime szövegét. Körbeutazta az egész világot a turnéival, sikert sikerre halmozott, ám sajnos a sajtó egyre jobban rászállt.

Először ott volt a Justin Timberlake-kel való kapcsolata, majd szakítása, ami miatt szó szerint szétszedték, pár évvel később a Kevin Federline-nal kötött házassága és válása adta az újabb szaftos sztorikat. Nem hagyták élni, mindenhova paparazzók követték. Rengeteg kritika érte azzal kapcsolatban, hogyan neveli a gyerekeit, mennyit jár bulizni, de a külsejére is folyamatosan kapta a megjegyzéseket. Eközben meggyűlt a baja a démonjaival is, a drogokkal és az alkohollal is volt problémája. 2007-ben ideg-összeroppanást kapott. Végül 2008-ban a bíróság úgy döntött, édesapja, Jamie Spears lesz a gyámja.



A 2000-es évek végén hamar összeszedte magát, 2008 novemberében megjelent a Circus című albuma, majd 2011-ben a Femme Fatale. Folyamatosan turnézott, szinte megállás nélkül dolgozott. Las Vegasban is rendszeresen fellépett, ám egyszer csak betelt nála a pohár, és elhatározta, nem dolgozik tovább az apjának. Helyette azért harcolt, hogy végre ne Jamie Spears legyen a gyámja, eközben rajongói is mozgósították magukat, és megalakult a #FreeBritney mozgalom.

Az énekesnő 2021 júniusában a bíróságnak vallott arról, mennyire megkeserítette az apja és menedzsmentje az elmúlt 13 évét, mindenben kontrollálták, kötelezően kellett fogamzásgátlót szednie például, és nagyjából mindenhez engedélyt kellett kérnie az apjától, ha ellenkezett, bedrogoztatták. Nem telt el úgy nap, hogy ne sírt volna a helyzete miatt.

- Mélyen hiszem azt, hogy ez a gyámság egy bántalmazó kapcsolat. Az a kívánságom és az álmom, hogy ennek véget vessek. Szerintem jó munkát végeztek abban, hogy tönkretegyék az életem, így úgy érzem, hogy nyitott tárgyalásnak kellene lennie, és igenis végig kell hallgatniuk a mondanivalómat. Ami ehhez hasonló Kaliforniában, az a szexkereskedelem: ott is rákényszerítik az embert az akarata ellenére, hogy dolgozzon, minden vagyonától megfosztják, elveszik tőle a hitelkártyáját, a készpénzét, a telefonját és az útlevelét - fogalmazta akkor.

Szerencsére úgy alakult, hogy Britney újra szabaddá vált, és végre ismét úgy élheti az életét, ahogy szeretné.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések