A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerelmével hitegette a rokkantnyugdíjas férfit, csak a pénze kellett neki


Hamis ürügyekre hivatkozva csalt ki több mint 200 ezer forintot egy dombegyházi férfitól egy 32 éves kevermesi nő, aki ellen csalás miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség, közérdekű munka kiszabását kérve. A nőt köteleznék arra is, hogy térítse meg a férfinak okozott kárt.


A nő tavaly tavasszal ismerkedett meg egy rokkantnyugdíjas férfival, és előbb csak üzenetek formájában, majd személyesen is tartották a kapcsolatot.

A nő szerelmi kapcsolat ígéretével hitegette a férfit, közben a személyes találkozások során számtalan alkalommal kért tőle pénzt kölcsön.

Hol arra hivatkozott, hogy vissza nem térítendő állami támogatást igényelt, és az ügyintézéshez kell neki pénz, hol azt állította, hogy tartozása van, amelynek kifizetéséig az igényelt támogatást nem kapja meg, hol pedig az autója miatt volt szüksége pénzre.

A járási ügyészség szerint a nő megtévesztette a férfit, mert már a kölcsönök kérésekor sem állt szándékában visszafizetni a pénzt és az okozott kár azóta sem térült meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések