A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem jött össze a randija, kirámolta az ékszerboltot egy férfi Gyulán


Lopás miatt emeltek vádat a Gyulai Járási Ügyészségen egy 41 éves büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő kiskunfélegyházi férfival szemben, aki ékszereket zsebelt be egy gyulai ékszerüzletből. Azt indítványozták, hogy ítéljék végrehajtandó szabadságvesztésre.


A férfi tavaly nyáron busszal érkezett a fürdővárosba, hogy találkozzon egy nővel, akivel az interneten ismerkedett meg, de a randevú meghiúsult. A vádlott bement a gyulai buszpályaudvaron lévő egyik ékszerszalonba, ahol az alkalmazott a kérésére használt és új ékszereket mutatott.

A férfi az eladót az ékszerek pakolása közben szóval tartotta, hogy a figyelmét elterelje, illetve egyik kezével időnként be is nyúlt az üvegfal mögé, a pultba az ékszerekhez. Amikor az eladó egy pillanatra másra figyelt, elvett a pultról négy arany karkötőt 480 ezer forint értékben.

Azokat a nadrágzsebébe tette, majd távozott és hazautazott. Másnap az ékszereket egy kiskunhalasi zálogházban zálogba adta, az azokért kapott 334 ezer forintot pedig elköltötte. Az okozott kár végül megtérült, mivel az ékszereket a rendőrök lefoglalták és visszaadták a boltnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések