A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Som-Balogh Edina a Barátok közt bombázója volt: ezért nem szerette a külsejét a sorozatban


Som-Balogh Edina sem a sorozatban hordott ruhákkal, sem a sminkkel és hajjal nem volt kibékülve.


A Barátok közt 1998-tól 2021. július 17-ig futott az RTL Klubon. A sorozat a legkülönfélébb karaktereket vonultatta fel 23 év alatt. A készítők tettek róla, hogy azok megjelenése a lehető legjobban elkülönüljön egymástól: például a kemény üzletasszony Claudiának nadrágkosztümöt kellett viselnie, a takarítónőként dolgozó Magdi anyus pedig semmi másban nem lehetett, csak otthonkában.

Som-Balogh Edina 2004-ben csatlakozott a Mátyás király tér lakóihoz, egy évvel azután, hogy megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt.


A szőke szépségkirálynő nagyon örült az új kihívásnak, ám annak már kevésbé, hogy milyen külsővel kellett megjelenítenie Nádor Kingát. Hiába volt ő a széria ügyeletes bombázója, kezdetben sem a figura sminkjét, sem a haját, sem a ruhatárát nem szerette.

- Az első emlékem, hogy bekerültem, és közölték, hogy le fogják növeszteni a szőkére melírozott hajamat. Ez nagyon zavart, mert előtte egy évvel nyertem meg a Miss Hungaryt, és 19 évesen akkor volt magam felé egy olyan elvárásom, hogy képviseljem ezt a címet. Aztán elkezdtek úgy sminkelni, amivel egyáltalán nem tudtam magamat elfogadni - emlékezett vissza a Makeup/Down című műsor vendégeként.

A szerephez tartozó ruhatárral is időbe telt megbarátkoznia. Például eleinte az is nehézséget jelentett, hogy folyton mélyen dekoltált felsőket adtak rá a stylistok.


- Nekem nincs műmellem, akkor sem volt. De Kinga esetében elvárás volt, hogy minél nagyobb melle legyen, hiszen ő egy pincérnő, akinek állandóan ki kell pakolnia a keblét. Nem voltam az a fajta, aki mindig kiteszi, ott meg folyton totál kivágott felsőkben kellett lennem. Állandóan push up melltartókat gyűjtögettem emiatt. Nehéz volt ebbe beilleszkedni, olyan két évbe telt, mire jól ment.

- A ruha egy nagyon nehéz kérdés volt. Az első ruháim katasztrofálisak voltak. Az összes miatt, amit az elején kaptam, sírógörcsöm lett. Nehéz ezt megszokni. Volt olyan, amikor tudtam, hogy tíz jelenetem van egymás után, berohantam az öltözőbe, és rimánkodtam, hogy csak ne az a nejlonos ruha legyen, de végül ott volt.

Egy-két év elteltével összebarátkozott ugyan az öltöztetőkkel, de hiába kért apró változtatásokat, a show egyik producere, Kalamár Tamás a legapróbb eltérést is kiszúrta. Volt olyan, hogy egy-egy ilyen apróság miatt komplett jeleneteket kellett újraforgatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések