Hirdessen itt

“Bevándorláspárti szeánsszal” indult az ősz Brüsszelben


Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselőjének értékelése szerint “bevándorláspárti szeánsszal” indult az ősz Brüsszelben, ugyanis az Európai Parlament baloldali többsége ma azt követelte egy bizottsági ülésen, hogy az EU hozzon létre legális migrációs útvonalakat.


Hidvéghi Balázs a közösségi oldalán tett bejegyzésben azt írta: a baloldali képviselők az ülésen azt mondták, azért van szükség legális migrációra, mert Európában nem születik elég gyermek, amit szerintük bevándorlókkal kell pótolni, ráadásul több helyen úgyis munkaerőhiány van, így a migráció szerintük ezt a problémát is megoldaná.

Az EP-képviselő hozzátette: néhány jobboldali képviselő maradt a „racionalitás talaján”, és megpróbált azzal érvelni, hogy például Spanyolországban vagy Görögországban így is 15 százalék fölött van a munkanélküliség, ezért lehet, hogy nem most kellene migránsok ezreit a kontinensre zúdítani.

A bevándorláspárti baloldalt azonban holmi valóság szokás szerint nem zökkentette ki a mantrájából.

Ők bevándorlókontinenst akarnak csinálni Európából – írta a Facebookon Hidvéghi Balázs, kijelentve: ezzel szemben a Fidesz csakis a magyar családokban és a magyar dolgozók munkájában hisz, és

amíg a Fidesz-KDNP van kormányon, addig ez így is marad Magyarországon.



Forrás: MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések