Hirdessen itt

Szörnyű tragédia: beesett az érkező vonat alá egy kisfiú


Egyik pillanatról a másikra került életveszélybe egy rossz lépés miatt egy kisfiú a sydney-i pályaudvaron. Az érkező vonat és a peron közé zuhant be.

Pillanatok alatt került életveszélybe egy rossz lépés miatt egy fiatal fiú a sydney-i pályaudvaron. A tinédzser az érkező vonat és a peron közé zuhant be.

A tragédia akkor következett be, amikor a Blue Mountains Springwood pályaudvarán akart felszállni biciklijével a vonatra. Sikerült is megragadnia az ajtónyitó fogantyút, ám már az első lépése során elszámította a távolságot és egyenesen a sín alá lépett.


Pár pillanatig még a másik lábával a peronon tudott maradni, majd elvesztette minden erejét.

Többen is a segítségére siettek, mire ki tudták szabadítani. A kisfiú egészségügyi állapota egyelőre ismeretlen.

A horrorfilmbe illő jelenetet azért osztotta meg a vasút társaság, mert szeretné felhívni mindenki figyelmét a befutó szerelvények veszélyességére.


Howard Collins, a Transport for NSW üzemeltetési vezetője szerint az elmúlt évben több ezer biztonsági incidensről érkezett bejelentés a sydney-i vonatokon – számolt be róla a News.com, ahol fényképek is láthatók a vérfagyasztó esetről – szemlézte a borsonline.hu.

A balesetek 57 százaléka csúszás és botlás miatt történt, további hét százalékuk pedig a peron résein áteső emberekhez kapcsolódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések