A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálba vitte utasát a motoros – kisodródtak, egy 35 éves nő szörnyethalt


A baleset során a sofőr súlyosan megsérült, a mögötte utazó hölgy utasa pedig a helyszínen életét vesztette.

A motort egy 40 év körüli férfi vezette, aki egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az útról. A baleset során a sofőr súlyosan megsérült, a mögötte utazó hölgy utasa pedig a helyszínen életét vesztette – írja a baon.hu.

A rendőrség információi szerint nem volt előttük senki az úton, amikor megtörtént a tragédia.


Baja felé mentek és egy enyhe balkanyarban letértek az útról és felborultak. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. Sokáig küzdöttek a nő életért, de végül már nem tudták megmenteni. A motort vezető férfi is súlyosan megsérült.

Vasárnap este egy másik motoros is balesetet szenvedett, Bócsa közelében ugrott őz egy motor elé, elkerülhetetlen volt az ütközés.


A baon.hu azt írja, hogy egy jakabszállási fiatal pár a balatoni nyaralásból tartott haza felé motorral, amikor vasárnap este Bócsát elhagyva, az 54-es főúton, – a nagykanyar után – bal oldalról az őz kiszaladt eléjük az útra. Helyszíni információink szerint a motor nem ment gyorsan, a vezetője észlelte az út szélén közeledő vadat, ezért lassított és megpróbálta kikerülni, de

az állat megtorpant, majd hirtelen irányt váltott és éppen a motor elé ugrott, így elkerülhetetlen volt az ütközés.


Az elütött vad fennakadt a motor elején, ezért a vezetője bedöntötte a járművet. Ő és utasa még az úttesten leestek a motorról, az őz az út jobb szélére sodródott és elpusztult, a motor pedig a bal oldali padkára sodródott tovább, ahol az út menti fás borkos részen egy fának csapódott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések