A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendszeresen szexelt 13 éves barátnőjével egy kaposvári férfi


Egy 20 éves kaposvári férfi járni kezdett egy lánnyal, aki azt hazudta neki, hogy elmúlt 14 éves. A kapcsolatuk alatt rendszeresen szexeltek. A lány még csak 13 éves volt, amit később el is mondott a barátjának. A férfit azonban ez nem zavarta, folytatták a kapcsolatukat.


A férfi 2019-ben ismerkedett meg a 2007 februárjában született gyerekkel, akivel 2020 februárjától együttjárt. Tavaly májustól a lány beleegyezésével rendszeresen szexeltek egymással. A lány a kinézetével, alkatával könnyen elhitette a férfival, hogy elmúlt 14 éves.

Amikor a gyerek anyja megtudta, hogy a lányának milyen kapcsolata van, felhívta a férfit és elmondta neki, hogy még csak 13 éves.

Ezt később a lány is bevallotta a férfinak, aki ezzel mit sem törődve továbbra is rendszeresen lefeküdt vele.

Az ügyben nyomozás indult a férfi ellen, amelyben az ügyészség most folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre a férfit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések