Szerencsejáték-szelvényeket lopott egy férfi egy békéscsabai benzinkútról. A rendőrök hamar elfogták, a szelvények, amelyek között nyerő is volt, így visszakerültek ahhoz a játékoshoz, aki feladta őket. A büntetőügy iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.


Élőben fogadott sportmérkőzések eredményeire még április 8-án este egy férfi egy békéscsabai benzinkúton. Több részletben közel 250 ezer forintért adott fel szelvényeket és közben a telefonján nézte a sportközvetítéseket. Egyszer, amikor új szelvényeket akart feladni és a pénztárhoz ment, a korábbiakat a vásárlótérben az asztalon hagyta – olvasható a police.hu közleményében.

Egy férfi, aki szintén szerencsejáték miatt ment be a benzinkútra, eltette azokat és távozott. A rendőrök a benzinkút közelében elfogták és lefoglalták tőle a lopott szelvényeket, amelyek között nyerő is volt. Visszaadták a tulajdonosnak, így a meglopott játékos végül hozzájutott a nyereményéhez.

A lopás vétség elkövetésével gyanúsítható 48 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait pénteken továbbította az ügyészségre.