A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Király Linda dekoltázsos képétől garantáltan padlót fogsz


Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Király Linda rendesen berúgta a hétfő ajtaját, és egy egészen szexi szelfivel hívta fel magára a figyelmet.

Király Linda egy nagyon régi név a zeneiparban, és továbbra is meghatározó személyiség. Különleges hangszínét bármikor megismernénk, és nem kérdés, hogy színpadra született. A zenélés lett az élete, és azt nehéz lenne elengednie.

Azok, akik nem zenészek, nem is tudhatják, hogy mekkora értéket jelent számukra, és lehetőséget ad arra, hogy kifejezzék magukat. Csodálatos érzés, hogy amikor megszületik egy dal, és az sok ember számára ad erőt.

Ez is az alkotás egyik különleges része, akárcsak az, amikor színpadra állsz és együtt énekelnek veled a rajongók. Volt pár ilyen felejthetetlen pillanatban része az amerikai-magyar sztárnak, aki régóta él Magyarországon.

Az Instagramon már több mint 70 000 követője van, és nem kérdés, hogy egy nap a 100 000-et is el fogja érni. Az egyik kedvenc Instagram-oldal az övé, igényes tartalmakat oszt meg, és a szexi fotókat sem mellőzi.

Most épp vörösben jelent meg, ami szintén rettentően jól áll neki, és ez a dekoltázs abszolúte top-kategória. Azok, akik álmoskásan pörgették az Instagramot, biztosan felébredtek, és még a szívük is félrevert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések