A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Kata angyallá változott, az év képe?


Erősen gondolkozunk azon, hogy a felvételre az év képeként tekintsünk azok között, amik Sarka Katáról készültek, bár még sok van hátra december utolsó napjáig.

Sarka Kata az élete során már megannyi különleges helyen járt, és valószínűleg ő is imád utazni, ami a világ egyik legjobb dolga. Az élményeket senki nem veheti el tőlünk, és mindig különleges új helyeket látni, megismerni.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk Amerika abszolúte bakancslistás hely, különösen Miami. A régi filmekben szimplán beleszerettünk a városba… Miami Vice, Scarface és még sokáig folytathatnánk a sort.

A régi Bud Spencer és Terence Hill filmek is tökéletesen visszaadták Miami különleges hangulatát, ami a mai napig favorit. Az elmúlt időszakban Kata ebből a különleges városból jelentkezett, és azokra a helyszínekre is elment, ahol felejthetetlen képeket lehet készíteni.

Több olyan pontja is van Miaminak, ahol életre szóló felvételeket lőhetünk magunkról, és Kata kihasználta ezt a lehetőséget. Mostanában még inkább ragyog, és ez a hosszabb haj egyszerűen tökéletesen áll rajta.

Mintha csak egy hollywoodi sztár tárulna elénk, képtelenség lenne belekötni a magyar híresség megjelenésébe, és ez a pink angyalszárny annyira, de annyira különleges! Most egy kicsit irigykedünk, de örülünk is, hogy Kata ilyen menő helyen van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések