Hirdessen itt

Kiderült, Tóth Gabi miért fogyott le drasztikusan: megszenvedte a férje nélkül töltött időt


Tóth Gabi csak most vallotta be, mennyire magányos volt a férje nélkül töltött hetekben.


Miután Tóth Gabi tavasszal több egész alakos fotót is posztolt, sok kommentelő megjegyezte, hogy nagyon lefogyott.

Az énekesnő egy májusi bejegyzésében reagált a sorozatos, bántó megjegyzésekre: azt írta, sokan csúfolják a húsosabb embereket, de a vékony emberek bántása is ugyanúgy "body shaming", vagyis a "test megszégyenítése".

Szerinte sajnálatos, hogy az emberek rögtön ítélkeznek, és teóriákat gyártanak, miközben bele sem gondolnak abba, hogy az illető nem feltétlenül önszántából vékony, vagy ha mégis, az a saját testi-lelki egészsége érdekében meghozott döntésének eredménye.



A 33 éves sztár most a család.hu oldalon vezetett blogjában árulta el, mi áll drasztikus fogyásának hátterében. Május elején a TV2 elkezdte forgatni a Bakony csodálatos tájain a Totem című kalandreality műsorát. A saját fejlesztésű produkcióban többek között olyan hírességek harcolnak a farkasok és szarvasok csapatában, mint Csősz Boglárka, Völgyesi Gabi, Szabó Dóra, Szőke Zoltán, Varga Viktor vagy Tóth Gabi férje, a sztárséf Krausz Gábor - ezt a nézők az augusztus 22-én adásba került műsorban is láthatják.

"Most már annyit talán elmondhatok, hogy akkor fogytam le olyan drasztikusan, amikor a műsor forgott.

Biztos sokan túlzásnak vélitek, de úgy éltem meg, mintha elhagyott volna, azzal a különbséggel, hogy én beszéltem rá…

- írta Tóth Gabi.

Krausz Gábor eleinte nem akarta elvállalni a felkérést, de a felesége rábeszélte, hogy a hosszú bezártság után jót fog tenni a férfinak, ha szerepel egy ilyen műsorban, nekik pedig a másik hiánya, hiszen három éve vannak együtt, ebből másfél évig szinte el sem mozdultak egymás mellől. Azt ugyanakkor nem vette számításba, hogy nemcsak látni nem fogják egymást, de hallani sem fognak a másikról semmit, Krausz Gábornak ugyanis a többi szereplővel együtt a telefonját is le kellett adni a forgatás megkezdésekor.

"Szóval, amikor elment, akkor nagyon bőgtem, de amikor azt közölte, hogy most veszik el a telefonját, akkor úgy éreztem, itt most vége a világnak. Ráadásul csak magamat okolhattam, mert ugyebár én beszéltem rá. Kicsit visszafelé sült el ez a puska. Utáltam magam. Az elmúlt három évben még egyetlen napot sem töltöttünk egymás nélkül, nem hogy ennyit! Pláne úgy, hogy tényleg semmit nem is tudtam róla."

Tóth Gabinak a kislánya miatt össze kellett szednie magát, majd amikor az anyósa elvitte magával Hannarózát, eleinte örült a barátnőzős kimozdulásnak, de az üres házba visszatérve sírva fakadt a magánytól, közös képeket és videókat nézegetett.



Megszenvedte a férje nélküli időt, de két fontos dolgot megfogalmazott magának az egyedül töltött hetekben: azt, hogy három év után is nagyon szereti Krausz Gábort, és nem tudja nélküle elképzelni az életét, illetve azt, hogy elismerése az egyedülálló szülők előtt, akik igazi hősök. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések