Hirdessen itt

A legerősebb fogyókúrás vizek 2 hozzávalóból: támogatják a zsírégetést, és energetizálnak


Mindössze két alapanyagot, ha bedobsz a vízbe, és ázni hagyod pár percig, csodás energetizáló és nem mellékesen zsírégetést támogató italokat hozhatsz létre.


Az emberi test 60 százaléka vízből áll, ezért nem újdonság azt állítani, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez. Hidratálja a szervezetet, segíti a legfontosabb szervek működését, energiával tölti fel az embert, és már önmagában serkenti az anyagcsere működését.

Természetesen egyáltalán nem mindegy, mennyi vizet iszik az ember egy nap - ez a szám felnőtt nők esetében átlagosan 2 liter, férfiaknál pedig 2,5 liter, természetesen a szám egyéni tényezők, fizikai megterhelés, sporttevékenység, egészségügyi állapot függvényében ettől kissé eltérhet. Ha nem szereted, vagy már unod a sima víz ízét, cukros vagy édesítőszeres üdítők helyett te magad ízesítsd!
Fogyókúrás vizek

Pár egyszerű, a legtöbb konyhában megtalálható alapanyag felhasználásával pillanatok alatt nem csak egészséges, de energetizáló és a zsírbontást elősegítő italokat hozhatsz létre. A víz nagyszerű tulajdonsága, hogy áztatás során képes némiképp kioldani az értékes hatóanyagokat, ráadásul az íze is finomabb lesz. Bizonyos összetevők nagyszerűen harmonizálnak egymással, és noha ezerféleképpen lehet kombinálni őket egymással, néhány bevált recept garantáltan mindenkinek ízleni fog.

Az eper az alacsony glikémiás indexű gyümölcsök közé tartozik, így fogyasztása nem dobja meg a vércukorszintet. Lime-darabokkal vagy citrommal kombinálva emésztést serkentő elegyet hozhatsz létre, ami sokáig elűzi az étvágyat, a fogyáshoz nélkülözhetetlen C-vitamin-tartalma pedig beindítja a zsíroxidációt.

Az ananász annak ellenére, mennyire édes, alacsony kalóriatartalmú, gyömbérrel párosítva pedig igazi gyomorvédő, emésztést serkentő italt kaphatsz. Az egzotikus gyümölcsnek ismert vércukor-stabilizáló hatása is, ami csökkenti a farkaséhség esélyét, a gyömbérnek pedig bizonyították testsúlycsökkentő hatását.

Az alma ízéhez tökéletesen passzol a fahéj, együttes felhasználásukkal zsírégetést elősegítő, könnyed nyári limonádé varázsolható. Az alma pektintartalma serkenti az emésztést, segíti a zsírbontási folyamatokat is, a fahéj pedig az egyik legjobb természetes étvágycsökkentő.

A nektarin bővelkedik B- és C-vitaminban is, amik támogatják a zsíranyagcsere működését. Borsmentával kombinálva éhségűző italt hozhatsz létre, ami a fűszernövénynek hála még az agyműködést is serkenti, sőt bizonyítottan - illóolajainak köszönhetően - az izomműködést is támogatja.

Meglepően hangozhat, de a grapefruit íze remekül harmonizál a rozmaringgal. A két összetevő kombinálásával egészséges elegyet hozhatsz létre, mely támogatja a máj működését, csökkenti a puffadást és az étvágyat, beindítja a zsírégetést.

Az áfonyás-narancsos ital is segíti az anyagcsere működését, C-vitamin-tartalma a bőr és az emésztőrendszer egészségét védi. A fekete áfonyában található antociánok stabilizálják a vércukorszintet, amivel megelőzhető a farkaséhség - mielőtt beletennéd a vízbe őket, érdemes félbevágni.

Az uborka tele van vízzel, de káliumban, K-vitaminban is gazdag. Citrommal kombinálva energetizáló koktélt dobhatsz össze perceken belül. Az antioxidáns-bomba ital feltölti az energiaraktárakat, felpörgeti az agyműködést, emellett étvágycsökkentő hatása támogatja a fogyókúrát is.

A lime borsmentával kombinálva nemcsak frissítőként válik be, de hatóanyagainak köszönhetően az anyagcsere-folyamatokat és az emésztést is támogatja. Némi C-vitamint és antioxidánst is tartalmaz. Enyhe étvágycsökkentő hatással is bír.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések