A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellopta, majd összetörte egy ismerőse autóját egy bojti fiatal fiú


Az árokba borult járművet Berekböszörményben találták meg.

A berettyóújfalui rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást azzal a 17 éves fiúval szemben, aki ellopta ismerősének egy autóját, majd árokba borult vele – tudatta a rendőrség. A rendőrségre augusztus 8-án reggel tett bejelentést egy bojti férfi arról, hogy az éjszaka valaki ellopta az autóját a ház elől. A bejelentő azt is elmondta, hogy a gépkocsit már megtalálták Berekböszörményben, azonban az össze van törve.

A rendőrök nyomozni kezdtek, így került látókörükbe egy fiatalkorú fiú, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A bojti lakost még aznap előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A fiú végül részletes beismerő vallomást tett. A gyanú szerint a 17 éves gyanúsított jóban volt a sértett testvérével, így tudta, hogy hol tartják a házban az autó kulcsát.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy kocsikázik egyet, ezért az éj leple alatt besurrant az ingatlanba és magához vette az indítókulcsot.

Arra is odafigyelt, hogy a család ne keljen fel, ezért a járművet pár métert tolta és csak akkor indította be, amikor a háztól megfelelő távolságra ért. Egészen Berekböszörményig hajtott, ott azonban egy utcában elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, árokba csapódott és az oldalára borulva állt meg. A fiatal nem sérült meg a balesetben, kimászott a kocsiból és gyalog folytatta útját.

A fiatal fiú ellen nyomozás folyik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések