A szécsényi nyomozók beazonosították és elfogták a 24 éves helyi lakost.


A rendőrségre augusztus 8-án 9 óra 7 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Magyargécben ismeretlen tettes két gépjárművet megrongált – tájékoztat a police.hu.

A szécsényi nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és augusztus 9-én a reggeli órákban otthonában elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves helyi lakost.

A férfi augusztus 8-ra virradó éjszaka az egyik járművet és annak motorháztetejét ismeretlen módon kinyitotta, majd abból egy multimédiás fejegységet erőszakkal kitépett és eltulajdonított. A másik gépkocsi ajtaját kifeszítette és a jármű műszerfalát több helyen megrongálta. A gyanúsított ezt követően a motorháztetőt kinyitotta és az akkumulátort megkísérelte kiszerelni, ez azonban nem sikerült, így abból nem tulajdonított el semmit.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, lopás vétség és lopás kísérlet vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.