Egy eddig ismeretlen rendszámú teherautó sofőrje balesetet okozott hétfőn az M7-es autópályán.


A Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást és szemtanúk jelentkezését várja.
Hirdetés

Az ismeretlen személy augusztus 9-én, reggel fél tízkor, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 180. kilométerszelvényében – Sávoly külterületén – az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt, feltehetőleg szürke ponyvás vontatmányból álló járműszerelvénnyel súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a külső forgalmi sávban haladva áthajtott a leállósávon műszaki okból veszteglő, járművét szabálytalanul – részben a külső sávba átlógó testhelyzetben – átvizsgáló férfi lábán. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 8700 Marcali, Rákóczi utca 55. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.