A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szentkúti nemzeti kegyhely perselyeit feszítette fel három fiatal


Öt órán belül azonosították és előállították a rendőrök azt a 18 éves mátraverebélyi férfit és két fiatalkorú társát, akik perselyeket feszítettek fel a szentkúti nemzeti kegyhelyen.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még múlt szerdán kora este érkezett bejelentés a történtekről.

A 18, 17, illetve 16 éves mátraverebélyi fiatalok a kegyhely egyik templomának oltáránál elhelyezett perselyeket feszítették fel, azokból több mint 100 ezer forint készpénzt vittek el. Időközben kiderült: a 18 éves férfi néhány órával korábban Mátraverebélyben egy nyitva hagyott gépkocsi motorteréből az akkumulátort, utasteréből pedig egy napszemüveget lopott el. Mindhármukkal szemben eljárás indult a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon.

Mindemellett a 17 éves fiatalkorú tolvaj immáron bűnügyi felügyelet alatt áll, amit a bíróság a napokban rendelt el, miután ellene a hatóság hasonló jellegű, továbbá kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények ügyében is eljárást folytat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések