A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szíven szúrta élettársát egy konyhakéssel


A főügyészség vádat emelt egy 28 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt.


A vádirat szerint a vádlott 2020. május elején, kora délután élettársával Miskolcon, közterületen italozott, majd hazafelé menet betértek egy presszóba, ahol a vádlott az élettársa távozása után még tovább maradt.

Mintegy fél óra múlva követte élettársát közös lakásukra. Amikor megérkezett, a férfi kérdőre vonta, hol volt addig, kétségbe vonta élettársi hűségét. Az élettársak között már korábban is voltak ilyen veszekedések, de nem fordultak tettlegességbe, most viszont a férfi az asztalról felkapta a konyhakést, és a vádlott irányába szúrt: megvágta könyöke külső felszínét.

Ezután a nő kiment az udvarra, elszívott egy cigarettát, majd a házba visszamenve szintén konyhakést vett elő, odament az élettársához, és közölte vele, hogy most már neki is van kése. A férfi azt mondta, úgysem meri megszúrni, mire a vádlott mellkason szúrta. A sértett eszméletét vesztette, a vádlott próbálta csillapítani a vérzést, és értesítette a mentőket.

A szúrás következtében a férfi a szív szúrt sérülését szenvedte el, amely életveszélyes volt, kórházba szállítását követően életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A megyei főügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések