A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy gázpisztoly is előkerült a furtai szomszédvitában


A berettyóújfalui rendőrök zaklatás miatt nyomoztak a 64 éves férfival szemben.


A rendőrségre április 18-án 14 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Furtán egy pisztollyal megfenyegettek egy férfit a kertjében. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, és meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy kerti munkálatokat végzett az udvaron, amikor a szomszédja kihajolt az ablakán, és egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében megfenyegette, hogyha nem hagyja abba a kopácsolást, akkor agyonlövi, írja közleményében a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök ezt követően elszámoltatták a történtekkel kapcsolatban az ingerült férfit, aki beismerte, hogy rászólt a szomszédjára, majd önként átadta a gáz-riasztó pisztolyát az egyenruhásoknak.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések