A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem nyugszik a hulladék Jakab: Feljelentették a melóst


Mint ismert, a Jobbik elnöke megalázott az ország előtt egy munkásembert. A történetben az a leggusztustalanabb, hogy még nekik áll feljebb. Jákob csicskása fel is jelentette a munkáját végző férfit, aki tegnap megszólalt az eset kapcsán.


Az Aljahíren adta elő magát Molnár Enikő, Jákob asszisztense. Igen, annak a Jakabnak a csicskása, aki a nép egyszerű gyermekét játssza meg paprikás krumplit, illetve párizsit zabál. Van neki testőre, 10 milliós kocsija, komoly fizetése...

Ez a Molnár nevű szardarab a Jobbik lepukkant hírportáljának számolt be a fejleményekről.

Azt nyilatkozta:

ez az ember aztán a bocsánatkérés helyett még feljelentéssel fenyeget, azok után, hogy két személy testi épségét veszélyeztette, az engem teljes mértékben felháborít. Úgy érzem, hogy azok után, amit tett és ahogyan viselkedett, valójában neki kéne bocsánatot kérnie.



Hozzátette, hogy

Közúti veszélyeztetés bűntette miatt tettem feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Miért közúti? Ugye, itt eleve arról beszélünk, hogy az építkezést egy kerítés választotta el a közterülettől, s mi a közterületen álltunk, ahol a videót készítettük. Nevetséges egyébként, hogy a Fidesz-sajtó már rögtön első mondatában hazudott és tényként közölte, hogy mi építési területen forgattunk – a videón is látszik, hogy ez nem igaz.

DOSSZIÉ:

📂 Kormányellenes tüntetések Kubában: több mint ötezer embert vettek őrizetbe 

📂 Bált szerveznek a migránsoknak és transzneműeknek Párizsban

📂 Olimpia: A dobogósok saját maguk akasztják majd a nyakukba az érmet

📂 Már 15 ezres napidíjért sem találnak napszámost a kertészetek

📂 Alkotmányosnak találták az ukrán nyelvtörvényt

📂 A lengyel alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette az uniós bíróság döntését

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések