Hirdessen itt

Mariah Carey lányából modell lett: a göndör fürtös Monroe tiszta anyja


Monroe édesanyja gyerekkori énjét jelenítette meg a OshKosh B'gosh ruhamárka videójában.


Mariah Carey édesanyjától örökölte a művészetek iránti vonzalmát és gyönyörű énekhangját, Patricia ugyanis operaénekesnő volt. Az 52 éves díva nem csak a tehetséget köszönheti az asszonynak, olyan lehengerlő kisugárzása van a színpadon, amelyet csak kevesen birtokolnak.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi ugrott még egy generációt a családban. Carey 10 éves kislányán már most látszik, hogy ő is a reflektorfénybe született.

Nem csoda, hogy Monroe-t már ki is szúrta egy gyermekruházati cég, a kislány az OshKosh B'gosh legújabb kampányban debütálhatott, mint gyerekmodell. Kattints a kép jobb oldalán látható fehér nyílra még egy képért!



A cég új, Today is Someday elnevezésű reklámsorozatának fő üzenete, hogy a kicsik is merjenek nagyot álmodni. Ehhez több különleges kisfilm is készült, amelyben olyan híres embereket mutattak be, akik már gyerekként is pontosan tudták, egy napon az egész világ meg fogja ismerni a nevét. Monroe az édesanyjáról szóló videóban jelenítette meg a sztár gyerekkori énjét. Göndör hajával és bájos arcával kiköpött mása volt az előadónak.

- Kislányként eltökéltem, hogy valóra váltom a legnagyobb álmaimat. Most édesanyaként pedig hihetetlenül nagy örömmel tölt el, hogy az én gyerekeimnek is határozott elképzeléseik vannak arról, miket szeretnének elérni az életben, és a szívük mélyén ők is nagy vágyakat dédelgetnek – magyarázta Mariah Carey a márka hivatalos közleményében.



Monroe és ikertestvére, Moroccan Carey Nick Cannonnal kötött, második házasságában jöttek a világra 2011 áprilisában. A bájos kislánynak ugyan ez volt az első munkája modellként, a szereplés egyáltalán nem idegen a számára. 2017-ben szinkronszínészként próbálhatta ki magát, ő kölcsönözte az egyik figura hangját az All I Want For Christmas Is You című animációs filmben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések