A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már reggel ittas volt a telekgerendási traktorvezető


Békésen balesetnél helyszíneltek, Csabaszabadiban ittas járművezetés gyanúja miatt, Újkígyóson pedig szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.


Békésen, a Rákóczi utcában pénteken 8 óra 30 perc körül egy kerékpárját toló férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotoros-kerékpárral közlekedőnek és összeütköztek – olvasható a police.hu közleményében.

A balesetben mindketten könnyebben megsérültek. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ugyanezen a napon 8 óra 45 perc körül Csabaszabadiban, az Apácai úton. Egy traktort vezető férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 66 éves telekgerendási férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kossuth utcából pénteken 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. október 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság az újkígyósi férfit gyanúsítottként kihallgatta – olvasható a közleményben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések