A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 15 éves: Suri egyre jobban hasonlít a színésznőre


Suri Cruise friss fotóin egy az egyben úgy néz ki, mint az anyja.


Bájos mosoly, hosszú, barna hajzuhatag, barátságos tekintet – ezek jellemezték Katie Holmes külsejét, amikor először megpillantotta a nagyközönség 1998-ban a Dawson és a haverok Joey Pottereként.



Az akkor mindössze 20 esztendős színésznő mindenkit levett a lábáról elbűvölő kisugárzásával. 15 éves lánya fotóit elnézve pedig kijelenthetjük, hogy mindez örökölhető. Suri a lesifotósok legfrissebb felvételein szakasztott olyan, mint az édesanyja.

A szép tinivé cseperedett lányt New York utcáit járva kapták lencsevégre. Suri nem csak anyukája vonásait és alkatát örökölte, öltözködési stílusa is a filmcsillagot idézi. Épp olyan ruhákat viselt, mint amelyeket általában Holmeson láthattunk a sorozatban, ami híressé tette. Kattints a jobb oldalon található fehér nyílra Suri egész alakos képeiért!



Mióta Holmes elvált gyermeke édesapjától, Tom Cruise-tól 2012-ben, mindent megtett azért, hogy egyetlen lányát megóvja a nyilvánosságtól. Szinte alig posztol róla az Instagramon, és nyilvános eseményeken sem mutatkoznak sokszor együtt. Sőt, interjúiban sem szívesen beszél róla, utoljára 2020 áprilisában az InStyle magazinban adott némi bepillantást abba, milyen a kapcsolata Surival.

- A legfőbb célom mindig is az volt, hogy arra biztassam, minden körülmények között száz százalékosan legyen önmaga, erős és magabiztos. És elmondhatom, iszonyatosan erős személyiség lett belőle. Amit a fejébe vesz, addig dolgozik, amíg meg nem valósítja azt. Nagyon koncentrált és munkaorientált egyéniség – ecsetelte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések