A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így kösd meg a strandkendőt, hogy igazán csinos legyen: 13 nőies variációt mutatunk


Az egyszerű strandkendő nagyon sokféleképp variálható, ráadásul remekül feldobja a vízparti szetteket.


A fürdőruhák csinos kiegészítője a strandkendő. Szuper viselet, ha nem akarsz egész nap bikiniben lenni a vízparton, de akkor is, ha elugranál ott helyben ebédelni, kávézni, és nem szeretnél az úszódresszedben besétálni az étterembe, kávézóba.

Mindezek mellett pedig sikkes és divatos darab is, mellyel akár az alakodat is formálhatod, ha jól kötöd meg. Az a szerencse, hogy rengetegféle variációban viselheted, és mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt, vagy a hozzá leginkább passzolót. Mutatunk is néhány ötletet.

A következő videón 13 nőies változatot találsz a strandkendő megkötéséhez. Nem is kell hallgatnod vagy értened a szöveget, elég, ha csupán a felvételen látható mozdulatokat követed, hogy megvalósítsd a kedvencedet.

Ha félbehajtod, és a derekadra kötöd, mutatós szoknya lesz belőle, de nyakbakötős, pánt nélküli, félvállas vagy hátvillantós ruhát is könnyedén varázsolhatsz a sarongból. Ha úgy tartja kedved, többféleképp variálhatod poncsóként is, sőt felsőt és miniszoknyát is köthetsz belőle. A videóban mindent részletesen megmutatnak, így biztosan nem okoz majd nehézséget egyik ötlet sem.

Még jobban mutat, ha a fürdőruhádhoz illő színben választod a kiegészítőd, és az is nagyon csinos tud lenni, ha a fekete úszódresszhez egy élénkebb, vidámabb árnyalatút választasz. Idén például a pinkkel és a lilával biztosan nem lősz majd mellé. Sőt, ha még sikkesebb szettre vágysz, akkor egy övvel is feldobhatod a strandkendős összeállítást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések