A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyilkoshoz hasonlította a Jakab Péterrel szóváltásba keveredett melóst a Jobbik


„Tulajdonképpen Jakab Péter a bűnös, hogy fel mert háborodni azon, hogy a munkatársait, képviselőtársát kis híján elütötte egy az Orbán-stróman féle közpénzlopás színhelyén egy munkagép vezetője" – írják.


„Van abban valami végtelenül szánalmas, de veszélyes is, amikor Orbán - tehát a regnáló hatalom - lakájmédiája a tettesből kreál áldozatot. Teszi mindezt úgy, hogy a nyilvánvalóan szánt szándékkal országgyűlési képviselőkre és azok munkatársaira tolató Mészáros alkalmazottat »melósként« sztárolja” –  kezdi posztját a Jobbik hivatalos oldala, mely természetesen Jakab Péter elnököt igyekszik menteni annak felelőssége alól, hogy Fonyódligeten minősíthetetlen szóváltásba keveredett egy munkáját végezni igyekvő munkással, akit aztán trágár kifejezetésekkel addig alázott, míg a tettlegesség is szóba nem került.

Az esetről a Vasárnap.hu szolgálatott vágatlan anyagot, majd megszólalt Kovács Gyula munkagépkezelő is, akit később a Jobbik pártelnöke és stábja be is perelt.

„A »melós« kérdéshez meg csak annyi, hogy éppen mostanában volt hír, hogy egy férfi 25 éve megölt egy nőt, a bűnelkövetőt a napokban azonosították, a rendőrségi videofelvételből pedig látszik, hogy a Vas megyei rendőrök egy munkagépről leszállítva tartoztatják le a gyanúsítottat. Vajon kinek jut az eszébe a képsorok láttán az, hogy »szegény melós«?” – írják a posztban.



Hát annál, amit a Jobbik csinál, ócskább és gyűlölet-keltőbb propagandát még a náci propagandában sem nyomtak el.

DOSSZIÉ:

📂 Dolgoznak a külföldi titkosszolgálatok: hírügynökséget indít Niedermüller volt kabinetfőnöke

📂 Kamu Geri a kormány sikeres családtámogatási politikája ellen emel szót utcafórumain

📂 Kunhalmi nem tudta, kinek a fotójával él vissza

📂 Három házba is villám csapott Szabolcsban

📂 Magyar sportolókkal tapétáztak ki egy tokiói épületet

📂 FeGyőr: Ha nem hallja meg senki a hangotokat, majd felhangosítom én

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések