A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfoghatatlan, mit műveltek egy 85 éves nénivel a szalonnai perverz gyilkosok


Az idős asszonyra először hátulról támadtak, legalább négyszer fejen ütötték.


Vádat emeltek négy férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés és szexuális erőszak miatt – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A vádlottak 2019. november elején egy borsodi kistelepülésen az esti órákban találkoztak egyikük házában, és megbeszélték, hogy pénzt szereznek a szemközti házban egyedül élő 85 éves nőtől. Amikor besötétedett, a nyitott kertkapun bementek az udvarra, onnan pedig az épületbe.

👉 Egyikük magával vitt egy félméteres tömör vasdarabot.

Hátulról rátámadtak az idős asszonyra, és legalább négyszer fejen ütötték. A sértett a földre esett, de a vádlottak nem hagyták abba a bántalmazását, a fejét és az arcát ütlegelték igen nagy erővel.

👉 Az eszméletlen állapotban lévő nőt, az egyik vádlott megerőszakolta.

A vádlottak ezután kutatni kezdtek a házban, és ismeretlen összegű készpénzzel távoztak.

Az idős nő a helyszínen meghalt. Az ügyészség a letartóztatásban lévők közül három vádlottra életfogytig tartó fegyházbüntetés, egy vádlottra határozott tartamú fegyházbüntetés és pénzbüntetés kiszabását indítványozta – közölték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések