Hirdessen itt

Elvitt mindent, amit csak talált: két órán belül elfogták a sziráki tolvajt


A pásztói nyomozók őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki az egyik sziráki családi házból, készpénzt, gyűrűket és különböző elektronikai eszközöket lopott el.


A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrség ügyeletére július 16-án a délelőtti órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik sziráki családi házba betörtek.

A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtés és a forrónyomos intézkedések eredményeképp beazonosították és két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves helyi lakost. A férfi július 15-én az éjszakai órákban az ingatlan bejárati ajtaját befeszítette, és onnan nagyobb összegű készpénzt, karórákat, ezüst gyűrűket, mobiltelefonokat, televíziót és különböző elektronikai eszközöket lopott el. A terhelt ezen túlmenően a családi ház udvaráról egy másik sértett elektromos triciklijét is eltulajdonította.

A Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók lopás bűntett és lopás vétség miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések